Το κόστος ρεύματος για τις επιχειρήσεις είναι ένα μεγάλο και σταθερό πάγιο έξοδο.

Έχοντας από τις υψηλότερες χρεώσεις ενέργειας στα Βαλκάνια αλλά και σε όλη την Ευρώπη, η χρέωση ρεύματος είναι κάτι που όλες οι επιχειρήσεις υπολογίζουν εκ των προτέρων ώστε να γνωρίζουν τι κατανάλωση ρεύματος να υπολογίζουν.

Έτσι, η αναζήτηση γύρω από φθηνό ρεύμα για επιχειρήσεις είναι όλο και πιο συχνή καθώς οι εταιρείες προσπαθούν να μειώσουν όσο γίνεται τα πάγια λειτουργικά έξοδα ώστε να έχουν αυξημένες πιθανότητες βιωσιμότητας καθώς και μεγαλύτερη κερδοφορία.

Πάμε να δούμε όμως πως μπορεί να επιτευχθεί μια τέτοια μείωση κόστους.

Πάρτε ΔΩΡΕΑΝ προσφορά από τη Watt & Volt και εξοικονομήστε έως 45% στην επιχείρησή σας!

 

Πως μπορεί μια επιχείρηση να έχει φθηνό ρεύμα

Για να έχει μια επιχείρηση πρόσβαση σε φθηνή ενέργεια ρεύματος, θα πρέπει να συμβληθεί με κάποιον εναλλακτικό πάροχο, πέρα από τη ΔΕΗ.

Οι χρεώσεις της ΔΕΗ είναι από τις πλέον υψηλές και ίσως και η πιο υψηλή της αγοράς!

Γι’αυτό το λόγο, μια μετάβαση σε κάποιον εναλλακτικό πάροχο ενέργειας θα σας εξοικονομήσει ακόμα και 45% στο κόστος ρεύματος!

Αυτό μεταφράζεται σε ένα αρκετά μεγάλο ποσό, ειδικά για εταιρείες και βιομηχανίες που έχουν πολύ μεγάλες καταναλώσεις.

Οι πάροχοι ενέργειας έχουν το κόστος κιλοβατώρας από 0.059€ έως περίπου 0.099 / KW.

Το κόστος στη ΔΕΗ είναι περίπου 0.11€ / KW. Όπως καταλαβαίνετε, η διαφορά σε μια εταιρεία που καταναλώνει αρκετό ρεύμα είναι τεράστια!

Πέρα από τη μετάβαση σε έναν εναλλακτικό πάροχο ενέργειας, οι εταιρείες ίσως θα πρέπει να κοιτάξουν και άλλους τρόπους μείωσης του κόστους ενέργειας.

Αν χρησιμοποιούν θέρμανση μέσω ρεύματος, θα πρέπει να μελετήσουν νέους και καινοτόμους τρόπους όπως τις οικονομικές αντλίες θερμότητας – funcoil – καθώς επίσης και ηλιακά πάνελ σε περίπτωση που χρησιμοποιούν αρκετό ζεστό νερό για τις ανάγκες της παραγωγής.

 

Τιμές παρόχων – Ποια εταιρεία έχει το φθηνότερο ρεύμα για επιχειρήσεις

Παρακάτω θα βρείτε ένα πινακάκι με σύγκριση τιμών παρόχων ηλεκτρικού ρεύματος που ισχύουν αυτή τη στιγμή (11/2020). Σε κάθε περίπτωση, ελέγξτε την τιμή της εταιρείας πριν υπογράψετε το συμβόλαιο καθώς αυτές αλλάζουν ανά πάσα στιγμή και χωρίς ειδοποίηση.

Αν υπογράψετε στο συμβόλαιο μια σταθερή τιμή, αυτή θα παραμείνει για πάντα για εσάς εκτός κι αν είναι μεταβαλλόμενη λόγω της ρήτρας ΟΤΣ.

Εταιρεία Watt & Volt Ήρων Protergia Ζενίθ Φυσικό αέριο
Πάγιο/μήνα 4,92€ 2.9€ 2.6€ 4,50€ 2,6€
Χρέωση KWh έως 2000KW/μήνα 0.059€ 0.06050€ 0.06065€ 0.0796€ 0.05885€
Χρέωση KWh άνω των 2000KW/μήνα 0.059€ 0.06050€ 0.06201€ 0.0796€ 0.05885€
Νυχτερινή χρέωση Kwh
ΟΤΣ 35-45€/Mwh Ανακοινώνονται από τον πάροχο 40-50€/Mwh Χωρίς ρήτρα 30-40€/MWh
Ελάχιστη παραμονή ΟΧΙ ΟΧΙ 24 μήνες ΟΧΙ 24 μήνες
ΠΡΟΣΦΟΡΑ button ΠΡΟΣΦΟΡΑ button ΠΡΟΣΦΟΡΑ button ΠΡΟΣΦΟΡΑ button ΠΡΟΣΦΟΡΑ button
Από Torevmamou.gr Από Revmaprosfora Από RevmaDeal Από Energy-Market.gr Από Energy-Market.gr

 

Πως γίνεται η αλλαγή του ρεύματος

Η αλλαγή του ρεύματος και του παρόχου γίνεται πολύ εύκολα και η όλη διαδικασία είναι μόνο λογιστική – δε γίνεται δηλαδή κάποια αλλαγή γραμμής ή κάτι σχετικό.

Το ρεύμα παρέχεται πάντα από τον ΔΕΔΔΗΕ και έπειτα οι πάροχοι (ΔΕΗ, Watt & Volt, Protergia, Ήρων, κ.ο.κ.) που το αγοράζουν σε τιμή χονδρικής, το μοιράζουν εικονικά & λογιστικά στους πελάτες τους με τη δική τους τιμολογιακή πολιτική.

Εσείς απλά κάνετε αίτηση και ο πάροχος επικοινωνεί μαζί σας ώστε να σας ενημερώσει για τη διαδικασία αλλαγής, τα δικαιολογητικά και όλα τα σχετικά.

Η διαδικασία αλλαγής παρόχου ολοκληρώνεται εντός μερικών ημερών, ενώ όσο διαρκεί η μετάβαση εννοείται ότι δε μένετε χωρίς ρεύμα.

Όπως γράψαμε και πιο πάνω, η αλλαγή είναι καθαρά λογιστική.

Πάρτε ΔΩΡΕΑΝ προσφορά από τη Watt & Volt!

Γιατί να αλλάξετε πάροχο

Η αλλαγή παρόχου προσφέρει πολλά οφέλη σε εσάς και την επιχείρησή σας. Εξοικονομείτε τεράστια κέρδη από τη διαφορά κιλοβατώρας που φθάνει ακόμα και το 45% ενώ ταυτόχρονα κάνετε τη διαχείριση πολύ πιο εύκολη καθώς όλες οι εταιρείες προσφέρουν ένα εκσυγχρονισμένο ebill σύστημα όπου μπορείτε να βλέπετε τις καταναλώσεις και τις χρεώσεις σας.

Πάρτε ΔΩΡΕΑΝ προσφορά από τη Watt & Volt και εξοικονομήστε έως 45%!