φθηνοτερη εταιρεια ρευματος

 

Φθηνότερη εταιρεία ρεύματος

Ποια είναι η φθηνότερη εταιρεία ρεύματος; Ποιος πάροχος προσφέρει το φθηνότερο ρεύμα μέρα νύχτα με το χαμηλότερο πάγιο;

Σε αυτό το άρθρο θα μάθετε τα πάντα για φθηνό ρεύμα καθώς και τον πιο φθηνό πάροχο με τη χαμηλότερη χρέωση κιλοβατώρας και δίχως μηνιαίο πάγιο!

ΠΡΟΣΦΟΡΑ button

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας – γιατί σας συμφέρουν πολύ περισσότερο από τη ΔΕΗ

Σχεδόν στο σύνολό τους, όλοι οι εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας προσφέρουν χαμηλότερες τιμές κατανάλωσης απ’ότι η ΔΕΗ.

Για να καταλάβετε τη διαφορά, η ΔΕΗ προσφέρει την κιλοβατώρα περίπου στα 0.12€ / kw ενώ οι εναλλακτικοί πάροχοι φτάνουν μέγιστο μέχρι 0.08€ / kw (χωρίς να υπολογίζεται η ρήτρα ΟΤΣ).

Όπως βλέπουμε η διαφορά είναι αρκετά μεγάλη και ειδικά στα οικιακά τιμολόγια ένα νοικοκυριό μπορεί να εξοικονομήσει αρκετά μεγάλα ποσά ετησίως, απλά αλλάζοντας τον πάροχο ρεύματος – μια διαδικασία που δεν απαιτεί κάτι εξειδικευμένο καθώς η αλλαγή παρόχου είναι μόνο λογιστική!

 

Ποια είναι η φθηνότερη εταιρεία ρεύματος

Η φθηνότερη εταιρεία ρεύματος είναι η Watt & Volt. Με το πρόγραμμα συνέπειας – δηλαδή να πληρώνετε το λογαριασμό στην ώρα του και όχι μετά τη λήξη του – η τιμή κιλοβατώρας είναι μόλις 0.059€ – δηλαδή σχεδόν μισή τιμή από τη ΔΕΗ.

Αν για κάποιο λόγο αφήσετε κάποιο λογαριασμό και δεν πληρωθεί στην ώρα του, τότε ο επόμενος θα έρθει με χρέωση 0.079€ / kw.

Μπορείτε να ξανά μπείτε στη συνέπεια, αρκεί να πληρώνετε το λογαριασμό στην ώρα του και πάντα πριν τη λήξη του.

Οι λογαριασμοί της Watt & Volt έρχονται και ηλεκτρονικά και έτσι μπορείτε άμεσα να έχετε πρόσβαση σε αυτούς, δίχως να περιμένετε τους ταχυδρομικούς φακέλους.

Η Watt & Volt αποτελεί τη φθηνότερη εταιρεία ρεύματος για το 2020 και όχι μόνο.

Η εταιρεία έχει 0 μηνιαίο πάγιο για όλους ενώ υπάρχει μόνο ειδική συνδρομή 59€ / έτος.

Η εξοικονόμηση που θα έχετε στο τετράμηνο, με μια μέση κατανάλωση των 2000kw / 4 μήνες, είναι πάνω από 120€!

Άρα το συνολικό όφελος στο έτος ξεπερνάει τα 480€ – αν μη τι άλλο ένα πολύ σημαντικό ποσό για κάθε νοικοκυριό!

ΠΡΟΣΦΟΡΑ button

Κόστος άλλων εταιρειών ενέργειας

Αν θέλετε να κάνετε μια σύγκριση τιμών ενέργειας μπορείτε να δείτε αναλυτικά όλους τους πάροχους και να συγκρίνετε τις τιμές κιλοβατώρας καθώς και τα επιμέρους κόστη όπως μηνιαίο πάγιο, συνδρομή καθώς και ρήτρα ΟΤΣ.

Έχοντας μια συνολική εικόνα για όλους τους παρόχους ενέργειας, μπορείτε να κάνετε τη δική σας σωστή επιλογή ανάλογα με αυτό που συμφέρει στο δικό σας νοικοκυριό ή επιχείρηση.

Μη ξεχνάμε επίσης και το φθηνό ρεύμα για επιχειρήσεις που αναζητάνε δεκάδες επιχειρηματίες, ειδικά στο χώρο της βιομηχανίας όπου το κόστος ενέργειας είναι ένα πολύ σημαντικό πάγιο έξοδο.

Σκεφθείτε πως με μια απλή ενέργεια και ένα τηλεφώνημα, μια βιομηχανία μπορεί να εξοικονομήσει χιλιάδες ευρώ κάθε μήνα από την αλλαγή της τιμολογιακής πολιτικής.

Αν για παράδειγμα έχει καταναλώσεις περίπου 10.000kw το τετράμηνο, στη ΔΕΗ το κόστος αυτό θα είναι περίπου 1200€ ενώ σε έναν εναλλακτικό πάροχο όπως τη Watt & Volt, το κόστος θα πέσει στα 590€!

Φυσικά θα πρέπει να δείτε και όλες τις επιμέρους λεπτομέρειες των εταιρειών, όπως για παράδειγμα όρια κιλοβατώρας κι αν αλλάζει η τιμή πάνω από κάποια κατανάλωση καθώς και τη ρήτρα ΟΤΣ.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ button

Πως γίνεται η αλλαγή παρόχου

Η αλλαγή της εταιρείας ενέργειας γίνεται πολύ εύκολα και ολοκληρώνεται μέσα σε μερικές ημέρες.

Σε καμία περίπτωση δε θα μείνετε χωρίς ρεύμα ούτε χρειάζεται αλλαγή καλωδίων ή κάποια άλλη μετατροπή στο σπίτι σας.

Η όλη διαδικασία γίνεται «εικονικά» καθώς το μόνο που αλλάζει είναι η χρέωσή σας η οποία γίνεται φθηνότερη!

Για να αλλάξετε πάροχο, αρκεί η επικοινωνία σας με κάποια εταιρεία και από εκεί θα σας κατευθύνουν στα δικαιολογητικά που χρειάζονται.

Η Watt & Volt, η εταιρεία με τη φθηνότερη χρέωση κιλοβατώρας (μόλις 0.059€/kw) θα σας στείλει άμεσα στο e-mail σας τα δικαιολογητικά που απλά τα υπογράφετε και τα ξανά στέλνετε ηλεκτρονικά.

Η όλη διαδικασία διαρκεί περίπου 5-7 ημέρες μέχρι να ολοκληρωθεί εντελώς και να έχετε μειωμένη χρέωση από τον καινούργιο σας πάροχο.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ button